DSO-selectie doet aan fundraising voor trainingskamp

Woensdagavond was de selectie van DSO flink in touw in proeflokaal Sijgje aan de Herenstraat in Voorburg, waar Claudio Houtman (behorend tot de technische staf van DSO) de scepter zwaait. De selectie haalde geld bij elkaar voor haar trainingskamp komende winterstop.

Bij aankomst van de gasten stonden het bier en de wijn al klaar. Het arrangement voor de gasten kostte honderd euro voor een driegangendiner en onbeperkt drinken. Verder was er na afloop nog een veiling en een zangertje was ook geregeld.

Obers

Zo’n 35 gasten waren van de partij. De selectiespelers Jelle en Floris Boeije , Geert Koren, Ziad Mohammed, Joep Koren, Jeffrey Aarts, Nickey Kos,  Daley Windhorst , Jurian Koevoets en Tim Ceder deden hun uiterste best als obers. Op de fraai gedekte tafels stond bij aanvang een broodplankje met stokbrood en kruidenboter en aioli klaar om mee te beginnen. Naast de technische staf waren er ook gasten uit Nootdorp aanwezig en diverse ouders van spelers.

Op tafel lag een menukaart met het drie gangendiner, carpaccio of garnalen als voorgerecht. Het hoofdgerecht was zalm of varkenshaas met overheerlijke saus. En als toetje heerlijk ijs met slagroom. De obers hadden hun handen vol. Na het eten verliet het complete gezelschap de zaal en ging uitbuiken bij de bar. Er was nog een veiling met allemaal mooie prijzen, bijvoorbeeld een fiets, een reis naar Benidorm, een ballonvlucht, kaartjes voor een wedstrijd met een gesigneerd voetbalshirt en veel meer. Er werd flink geboden en de avond leverde een flink bedrag op. De twee vrouwelijke koks hebben hun uiterste best gedaan. De avond was er ook nog een zanger die de boel nog gezelliger maakte. Al met al een geslaagde avond voor de organisatie!

Lees verder