Warming-up zaterdag 2E: Full Speed wil zich revancheren tegen CWO

Afgelopen weekend waren er mooie uitslagen op de scoreborden. RKDEO morste in Hoek van Holland dure punten. SVC’08 kon thuis de koppositie behouden tegen het wankelende HMSH. Voor het komende zaterdag staan de volgende wedstrijden op het programma.

Tekst: Marlon Taal

Vitesse Delft kon thuis niet verder komen dan een gelijkspel tegen CION. Na negentig minuten bleef de stand steken op 1-1. Komende zaterdag mogen de Delftenaren gaan afreizen naar Berkel. Om 13:30 uur wordt daar afgetrapt tegen de nummer zeven.

Wilhelmus en Concordia beleefden samen een doelpuntrijke wedstrijd. De mannen uit Delft trokken uiteindelijk aan het langste eind en wonnen met 2-3. Voor komend weekend staat er voor Concordia een thuiswedstrijd op het programma. Aan de Brasserskade wordt er gespeeld tegen Westlandia. De Westlanders speelden thuis met 3-3 gelijk tegen Berkel. Het gat tussen Concordia en Westlandia is slechts drie punten.

Verplaatst

Hekkensluiter Wilhelmus blijft na de nederlaag van afgelopen zaterdag steken op één enkel punt. Komend weekend staat er geen wedstrijd op het programma. Het uitduel tegen FC Skillz is verplaatst naar dinsdag 6 december (20.15 uur. De ploeg van Oussama Bekkaoui verloor wel in Vlaardingen met 4-1 van VFC.

Overtuigend

HVC’10 won overtuigend met 3-1 van RKDEO. De ploeg uit Hoek van Holland heeft de punten hard nodig en zal met vertrouwen gaan aantreden in Den Haag tegen HMSH. RKDEO zal het verlies tegen HVC’10 goed willen maken. In Nootdorp speelt de formatie van trainer Wesley Epskamp tegen het Vlaardingse CWO.

SVC’08 kon de gestaakte wedstrijd tegen RKDEO wegspoelen. Thuis werd door het team van trainer Jeffrey Frijters met 3-1 gewonnen van HMSH. Voor de koploper staat een uitwedstrijd op het programma. In Vlaardingen wordt gespeeld tegen CION.

Tot slot Full Speed. Met 3-0 werd er verloren van CWO. Komend weekend zullende mannen van trainer Frank Verhaar (foto) zich graag herpakken tegen VFC. Om 14.00 uur wordt er bij die wedstrijd afgetrapt.

 

Lees verder