Warming-up zaterdag 5B/5C: Quick wil ONA haar tweede nederlaag toebrengen

De nieuwe lijstaanvoerder GSC ESDO gaat de strijd aan met Wanica Star. De nummers twee en drie van de ranglijst treffen elkaar in Den Haag. ONA neemt het op tegen Quick. Onderaan de ranglijst treffen De Ster en HDV elkaar.

Tekst: Roland van der Linden

De strijd om de eerste positie is erg spannend. GSC ESDO nam vorig weekend door een knappe uitzege de eerste plaats over van tegenstander ONA. Nu staat een Haags onderonsje met Wanica Star op het programma. ONA krijgt het zeker niet makkelijk. Quick zal alles op alles zal zetten om het gat met de koploper tot één punt terug te brengen. De thuiswedstrijd van Quick wordt gespeeld in Gouda, omdat eerder op de dag (in verband met Oranje tegen de Verenigde Staten) geen ruimte is op Nieuw Hanenburg.

Middenmoter

DVC heeft de hoop op een goede eindklassering ook zeker nog niet opgegeven. De selectie van trainer Marco Immers (foto) mag op bezoek bij middenmoter REMO. WIK wil haar positie op de ranglijst graag een beter aanzien geven en zal dan de punten in eigen huis moeten houden als SVO Buytenpark langskomt in het Zuiderpark.

Lastig

Toofan wacht een lastig uitduel bij ASW, dat op een vijfde positie staat. In de strijd om niet op de laatste positie te belanden, stuiten staartploegen De Ster en HDV op elkaar. De Ster heeft een punt minder dan de mannen van trainer Tahir Mohamed.

Lees verder