Warming-up zaterdag 4A/4C: Mooi affiche tussen PGS/VOGEL en BMT

Koploper BSC’68 speelt in 4A een thuisduel tegen middenmoter Warmunda. In 4C staat een aantal mooie duels op het programma. Koploper PGS/VOGEL krijgt het aan de stok met BMT en Vredenburch is gastheer voor GDA.

Tekst | Roland van der Linden

4e klasse A

BSC’68 gaat de strijd aan met Warmunda, dat op een tiende plaats staat. De club uit Benthuizen voelt de hete adem van achtervolger Zevenhoven in de nek. Zevenhoven neemt het op eigen veld op tegen Teylingen.

4e klasse C

Het DUNO van trainer Kenneth Lamens (foto)hoopt haar positie te kunnen versterken in de top van 4C. De nummer twee van de ranglijst is op eigen veld gastheer voor Quick Steps. De andere topploegen ontmoeten elkaar in onderlinge duels. Koploper PGS/Vogel neemt het op tegen BMT, dat de derde plaats in handen heeft. Vredenburch en GDA die, de koplopers op de hielen zitten, ontmoeten elkaar in Rijswijk.

Ook sv Erasmus en VCS kunnen nog omhoogkijken. VCS gaat op Sportpark Madestein de strijd aan met sv Loosduinen. sv Erasmus mag proberen om ODB aan de zegekar te binden. Onderin de ranglijst zijn nog twee ploegen zonder overwinning. Semper Altius en HPSV gaan in Rijswijk de strijd met elkaar aan om van de hatelijke ‘0’ af te komen.

Lees verder