Warming-up 3e Divisie (zo): Zoon TOGB-trainer Mark Schuur jeugdspeler van Quick

De Derde Divisie zondag kent komend weekend de laatste ronde van de eerste competitiehelft. In wedstrijd nummer 17 is het Haagse Quick de tegenstander van TOGB op sportpark Het Hogeland. TOGB creëerde afgelopen zondag op bezoek bij JOS Watergraafsmeer veel kansen, scoorde tweemaal en won met 1-2. QUICK speelde op het eigen sportpark Nieuw Hanenburg met 2-2 gelijk tegen OJC Rosmalen.

Tekst: Ron Fruining

Quick is geen onbekende voor TOGB. De jeugdelftallen van beide verenigingen komen elkaar regelmatig tegen. Ook zijn er jaarlijks teams van Quick als deelnemer te bewonderen op de internationale toernooien die TOGB organiseert. Leuk detail is dat supporter Stijn Schuur, zoon van TOGB-trainer Mark Schuur (foto), jeugdselectiespeler is van Quick.

Geen geheimen

Quick-trainer Paul van der Zwaan en TOGB-coach Mark Schuur kennen elkaar goed. De speelwijze van de tegenstander zal voor beide trainers weinig geheimen kennen. Op Derde Divisie-niveau is Quick al jaren actief. In het seizoen 2017-2018 debuteerde Quick met een derde plaats op dit niveau.  Dit seizoen wisselt het team van Van der Zwaan uitstekende wedstrijden af met mindere. Zondag zullen de Hagenaars de huid duur willen verkopen en er net als TOGB alles aan doen om de drie punten te pakken.

Tribune

De TOGB-tribune met terras aan de kantine-zijde is zo goed als klaar, net als de tribune op de fundering van de oude afgebrande tribune. De wedstrijd TOGB – Quick staat zondag aanstaande onder leiding van scheidsrechter J.A.B. (Jeremy) Lensink. De aftrap is om 14.00 uur.

Lees verder