Warming-up 4e Divisie (za): Richard Middelkoop: ,,Twee wedstrijden alles geven”

FC ’s-Gravenzande was aanvankelijk goed op dreef, maar ging vorig weekend in en tegen Nieuwenhoorn met 3-1 onderuit. De ploeg van trainer Richard Middelkoop (foto) kan zich zaterdag revancheren in de thuiswedstrijd tegen ODIN’59. Er wordt op het Juliana sportpark afgetrapt om 13.30 uur.

Tekst: Ton Beije

Ook voor trainer Richard Middelkoop was het verlies bij Nieuwenhoorn een tegenvaller. ,,Na twee mindere resultaten en mindere wedstrijden zullen wij zaterdag vol moeten gaan voor de drie punten. We hebben geen andere keuze”, aldus d trainer van FC ’s-Gravenzande. ,,Het verschil naar boven wordt anders te groot om nog iets te willen.”

Lef

Zaterdag is ODIN’59 te gast, dat vijf punten meer heeft. Middelkoop: ,,Het is nog twee wedstrijden alles geven en dat is precies wat ik zaterdag verwacht van mijn spelers. Alles geven en lef tonen tegen een goede ploeg als ODIN’59.”

FC ’s-Gravenzande is verre van compleet. Middelkoop heeft zaterdag niet tot zijn beschikking: Kilian Berkhout, Joseph Concalves, Jorik Koppers, doelman Edgar van Leerdam, Pascal Broch en Ruben Hagen. Roy Vermolen is een twijfelgeval.”

 

Lees verder