HBS en Quick roepen jeugd op alert te zijn in Bosjes van Pex

Met de donkere avonden in de wintertijden, wordt de Bosjes van Pex helaas weer een populaire plek voor vervelende situaties. Onlangs heeft zich een vervelend incident voorgedaan waarbij een HBS-jeugdlid van de fiets is getrokken en twee oudere jongens hem vroegen om zijn spullen.

De HBS’er kon gelukkig ontkomen en is er zonder kleerscheuren vanaf gekomen, maar dit bericht vraagt om actie en voorzichtigheid in de Bosjes van Pex!

De besturen van HBS en Quick wijzen de jeugdleden erop te letten ’s avonds na de training in groepjes het complex en de Bosjes van Pex te verlaten met goede verlichting op de fiets. Aan trainers en ouders wordt gevraagd ervoor te zorgen dat iedereen van het team veilig in groepjes de training verlaat om een herhaling van het eerdere voorval te voorkomen. De politie is op de hoogte van de situatie en zal vaker patrouilleren door de bosjes.

Ook het advies: Laat het je ouders/teamgenoten/trainers met een appje of belletje weten als je vertrekt van en naar de training.

Lees verder