Zaterdag 2E: Full Speed ten onder tegen VFC in tweede deel wedstrijd

Full Speed zakte naar de onderkant van de brede middenmoot na de nederlaag tegen de zaterdagformatie van VFC. De Delftse club van trainer Frank Verhaar (foto) heeft nu alleen nog HMSH en Wilhelmus onder zich. Het verschil met koploper SVC’08 bedraagt maar zes punten.

In de eerste helft was de eerste kans na bijna twintig minuten spelen voor Full Speed, maar VFC-doelman Verkade kwam niet in de problemen. Kort daarna kreeg ook VFC haar eerste kans. De eerste helft leverde verder weinig hoogtepunten op.

Openingstreffer

Na de teleurstellende eerste helft werd er na de thee wel gescoord. Na dertien minuten spelen scoorde Nino Netten met het hoofd de openingstreffer voor VFC. In de 66e minuut volgde de 2-0. Het eerste schot van Coen Bokx eindigde op het lijf van de Delftse doelman, maar daarna gaf Bokx de bal voor en kon Aaron de Bruin raak koppen.

Met nog een kwartier te spelen kwam Full Speed terug in het duel via Aden Aden. Het lukte Full Speed niet meer om de stand nog een beter aanzien te geven: 1-2.