Zaterdag 1B: HVV en VUC komen een gelijkspel overeen

Onderaan de ranglijst is het van groot belang om punten te sprokkelen. Laagvliegers HVV en VUC waren beide op jacht naar hun tweede overwinning van het seizoen. Geen van de teams slaagden in die missie en moesten genoegen nemen met een gelijkspel.

Tekst: Roland van der Linden         |      Foto’s: Sandra Bol

Op de Diepput stonden HVV en VUC tegenover elkaar in het strijdperk. VUC kwam het beste uit de startblokken en opende dankzij Jessy Nauman de score in de elfde minuut. In die stand kwam tot aan de rust geen verandering meer.

In de tweede helft bleven treffers lang uit. Pas negen minuten voor tijd kon HVV de gelijkmaker aantekenen en kwam de 1-1 eindstand op het scorebord. Beide teams schoten niet veel op met het verdiende punt. Door de overwinning van sv Honselersdijk heeft HVV nu twee punten achterstand op de Westlanders, die elfde staan. VUC volgt HVV op een punt, maar heeft een duel minder gespeeld.