Vrouwen Beloften & 2e klasse: Beloften ADO Den Haag halen punten op in Rotterdam

Zonder echt goed te spelen behaalde het belofteteam van ADO Den Haag een overwinning op Feyenoord. In de tweede klasse waren er minder goede resultaten voor de een tweetal regioteams. RKAVV verloor van DSVP en ook Die Haghe en Forum Sport incasseerden een nederlaag.

Tekst: Roland van der Linden

Vrouwen Beloften

Het belofteteam van ADO Den Haag, onder leiding van HTC Bianca Koppers en ATC Annemein van Seijst speelde tegen het opportunistische Belofteteam van Feyenoord in Rotterdam. De thuisploeg had in haar linksbuiten de gevaarlijkste speelster met veel dreiging naar voren. Bij Feyenoord kon doelvrouw Jasmijn de Groot niet voorkomen dat ADO Den Haag tweemaal kon scoren. Uit een voorzet van Jill van den Ende kon spits Wendy Balfoort met het hoofd de 0-1 scoren. Na rust kwam de bal na een mooi genomen corner van Iris Remmers voor de voeten van de mee opgekomen invalster Lynn Verhoef, die vervolgens de bal tegen de touwen schoot: 0-2.

2e klasse B (zat)

RKAVV was op eigen veld de mindere van DSVP. Het duel op de Kastelenring ging met 0-3 verloren. Ook Die Haghe stond met lege handen. In een slecht duel leed het door blessures gehavende Die Haghe een 1-10 nederlaag. Caitlin Redwood Petit nam de enige Haagse treffer voor haar rekening. Ook Forum Sport moest de punten aan de tegenstander laten. Koploper Spirit was een maatje te groot voor de Voorburgse vrouwen: 6-2.

2e klasse E (zon)

RKDEO verloor voor de achtste keer dit seizoen. De Nootdorpse formatie werd met 6-1 aan de zegekar gebonden door thuisclub Limmen. Uit een hoekschop van Britt van der Plank scoorde Michelle Oosterlaken (foto) met het hoofd voor de formatie van trainer Wendy Rietveld.

Lees verder