Acht kandidaten stellen zich bij DHC beschikbaar als nieuw bestuurslid

Het destijds gevormde interim-bestuur bij DHC is conform eerdere afspraken aftredend. Dat interim-bestuur is langer aangebleven dan oorspronkelijk bedacht en draagt nu het stokje over aan een nieuw bestuur.

Woensdag 7 december heeft DHC, dat het sportief gezien met het eerste team moeilijk heeft in de zaterdag eerste klasse, haar Algemene Ledenvergadering. Acht kandidaten hebben zich inmiddels beschikbaar gesteld voor dat nieuw te vormen bestuur.

Voorzitter

Als nieuwe voorzitter is verkiesbaar Regillio Grootfaam. ,,Ik heb veel bestuurlijke kennis en vooral ook veel kennis van verenigingen. Ik ben bekend in Delft, mede vanwege mijn rol die ik bekleed binnen verschillende maatschappelijke initiatieven in onze regio. In het dagelijks leven ben ik interim-directeur onderwijs en jeugdzorg. Ik werk graag aan een positieve toekomst en span mij graag in om samen met gelijkgestemden te werken aan hervorming van de club DHC”, stelt Grootfaam zich voor aan de leden.

Versterking

Hij krijgt versterking van secretaris Yasmine Lai, die al een tijdje actief is bij de club. ,,Sinds 2017 voetbalt mijn zoon bij DHC. Voor mij is nu het moment gekomen om DHC op bestuurlijk niveau verder vooruit te willen helpen”, aldus Lai. Als nieuwe penningmeester wordt voorgesteld Cornelis Heij, die bij verenigingen en bedrijven als financieel beheerder de nodige ervaring heeft opgedaan.

Overige kandidaten

Verder stellen zich als bestuurslid beschikbaar: Sohila Astitou, Joost Berkhout (speler derde elftal), Imro Blinker (speelde eerder bij de club, is momenteel teammanager van het eerste elftal), Max van den Hemel (ook speler van DHC 3) en Joost Oprel, student aan de Universiteit van Tilburg en ook hij voetbalT in het derde team van de club.

 

Lees verder