DEZE WEEK: HAAGLANDEN VOETBAL TV

Deze week twee TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website. Normaal drie programma’s, maar Studio ADO vervalt donderdag omdat ADO Den Haag pas op vrijdag haar persconferentie houdt.

Dinsdag 6 december

HV TV Oude Glorie aan tafel

Dit keer met Frank Dobbe

Frank Dobbe speelde bij RKAVV en Tonegido, was trainer bij clubs als RKAVV, Oliveo, SEV, Laakkwartier en wederom SEV. Bij de laatste clubs is Dobbe nog steeds actief op het gebied van technische zaken.

Kortom een mooie loopbaan, die in ons programma ‘Oude Glorie aan tafel’ voorbijkomt.

Woensdag 7 december

HV TV Wedstrijd van de Week

Deze week extra aandacht voor de derby in de zaterdag vierde klasse D tussen koploper Graaf Willem II VAC en het Leidschendamse SEV. Wij praten over dat duel met onze analist Ben van Dam, maar ook de beide trainers Jan de Jong jr. (Graaf Willem II VAC) en Kenneth Soechit (SEV) komen aan het woord. Onze analist Ben van Dam doet tevens de voorspelling van een zestal amateurduels in de regio.

ADO Den Haag

Donderdag dus geen Studio ADO op TV, maar wel op vrijdag op deze website trainer Dick Advocaat aan het woord tijdens het perspraatje en een interview met één van de spelers als vooruitblik op het duel van zondag uit tegen Almere City FC.

Lees verder