Zaterdag 4C: Quintus werkt achterstand tegen RAS weg, maar verliest toch

RAS schoot op Sinterklaasavond al vroeg in het duel met Quintus twee treffers binnen, maar zag de ploeg uit Kwintsheul in de tweede helft weer langszij komen. Vlak voor tijd kon RAS toch nog de volle winst binnenhalen.

Tekst: Roland van der Linden               |     Foto’s: Aad van der Knaap

Binnen een kwartier had RAS al twee keer gescoord tegen de bezoekers. Edwin Sintim nam beide treffers voor zijn rekening. RAS kreeg meer kansen voor de rust en had duidelijk de overhand, maar kon de voorsprong niet verder uitbreiden.

In de tweede helft speelde RAS zwakker en kon Quintus op jacht naar de aansluitingstreffer. Halverwege de tweede helft kreeg de ploeg uit Kwintsheul een strafschop, waaruit Rob van Binsbergen de 2-1 aantekende. Niet lang daarna viel ook de 2-2 dankzij Dylan de Brabander.

De formatie van trainer Jonas dos Santos Baltazar wisselde twee keer en dit bleek een gouden zet. Invaller Mucho Torun bracht in de 88e minuut de 3-2 op het scorebord. Quintus zette alles op alles om nog een punt uit het vuur te slepen, maar de verdediging van RAS hield goed stand.