Quick Steps benoemt erelid en leden van verdienste

Op de onlangs gehouden Algemene Ledenvergadering van Quick Steps hebben Raymond Oppers en Demis Donders (beiden algemene voorzitter), de aanwezige leden verzocht of zij Willem Vessies mochten voordragen als erelid. Tevens werd aan de aanwezige leden voorgesteld om Ronald Batist en Henk Naipal te benoemen tot lid van verdienste.

Met groot applaus werden deze benoemingen door de leden bevestigd. In de tussentijd had zaterdagvoorzitter Bob Langerak het drietal meegenomen naar de bestuurskamer. Nietsvermoedend werd het drietal daar aan de praat gehouden. Bij terugkomst in het clubgebouw wachtten hen een grote verrassing.

Willem Vessies (63) is al vijftig jaar lid van Quick Steps. Daarvan was hij onder meer dertig jaar clubgebouw beheerder en zeventien jaar bestuurder in de functie van tweede penningmeester. In 2005 werd Vessies benoemd tot lid van verdienste. Uit handen van Demis Donders ontving hij een mooie bos bloemen, een dinerbon en een oorkonde.

Bij de foto vlnr: Raymond Oppers, Willem Vessies en Demis Donders

Ook Ronald Batist (63) werd voorgedragen als lid van verdienste voor zijn lange staat van dienst. Hij verricht al 28 jaar actief vrijwilligerswerk voor de club en begon eind jaren negentig als lid van het jeugdbestuur. Van 2017 tot en met 2022 was hij zaterdagvoorzitter. Momenteel bekleedt hij de functie van gastheer bij thuiswedstrijden en waarnemend bestuurslid tijdens uitwedstrijden. Uit handen van penningmeester Marcel Seffelaar ontving Ronald Batist een oorkonde en een mooie bos bloemen voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger.

Bij de foto: Links Ronald Batist en rechts Marcel Seffelaar

Als laatste werd aftredend jeugdvoorzitter Henk Naipal (57) in het zonnetje gezet. Henk Naipal kwam de club binnengelopen en begon gelijk met vrijwilligerswerk. Hij bleek de grote animator en verbinder te zijn. Betrokken bij veel activiteiten en feestjes van de vereniging. Naipal staat ook veel achter de bar en in de keuken. Zijn overheerlijke Surinaamse broodjes kip zijn razend populair binnen Quick Steps. Gezellig samenzijn en eten is de verbinding. Henk Naipal is onder meer dertien jaar jeugdvoorzitter geweest, maar nog steeds het gezicht van de jeugdafdeling. Voor zijn grote staat van dienst kreeg hij een Delftsblauw bord en een oorkonde uitgereikt door Raymond Oppers.

Bij de foto vlnr: Pim van Swaal, Henk Naipal en Raymond Oppers

Secretaris Pim van Swaal: ,,Wij als bestuur zijn dankbaar voor alles wat deze vrijwilligers voor onze vereniging hebben betekend en nog steeds betekenen. Om als erelid- of lid van verdienste te worden aangemerkt, moet je een lange staat van dienst -en/of bestuursfunctie hebben vervuld.”

Lees verder