Warming-up zaterdag 4E: Maasdijk moet ‘aan de bak’ tegen Overmaas

In de 4e klasse E gaat MSV’71 op bezoek bij hekkensluiter Egelantier Boys, Maasdijk krijgt het moeilijk tegen het als tweede geplaatste Overmaas.

Tekst: Peter Petit

Egelantier Boys – MSV’71

MSV’71 was hard aan een overwinning toe en afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Sinds 29 oktober was er door de brigade van keuzeheer Paul van Loen niet meer gewonnen, maar zaterdag was Transvalia het kind van de rekening. De Maassluizers moeten de zegereeks in de laatste wedstrijd voor de winterstop zaterdag zonder probleem voort kunnen zetten tegen hekkensluiter Egelantier Boys uit Rotterdam. Hopelijk is de volle MSV’71-ziekenboeg waar Paul Dorsman, Jack van der Vlugt, Dennis Veldkamp en Rody van Baalen vorige week nog in verkeerden, zaterdag weer wat leeggestroomd.

Maasdijk – Overmaas

Het als zesde geplaatste Maasdijk moet zaterdag in het laatste duel voor de winterstop nog flink aan de bak tegen Overmaas, dat tweede staat, met twee punten achterstand op het leidende SV Rotterdam United. Overmaas, oorspronkelijk opgericht onder de naam Feijenoordse Voetbal Vereniging genoemd naar de wijk Feijenoord, zint op revanche na de 1-2 nederlaag vorige week in de regiotopper tegen Hermes DVS. De formatie van trainer Dennis van den Steen (foto) stelt tot nu toe bepaald niet teleur met een zesde plek, maar de achterstand op leider Rotterdam United bedraagt inmiddels wel zeven punten.

Lees verder