Warming-up zaterdag 2E: Delftse derby Vitesse Delft-Concordia op Tanthof-Zuid

Met de komende elfde speelronde is het einde van de eerste seizoenshelft in zicht. Alles staat nog dichtbij elkaar en het belooft nog een spannende tweede helft van het seizoen te worden. Voor het laatst in het kalenderjaar 2022 staan komend weekend de volgende wedstrijden op het programma.

Tekst: Marlon Taal

HMSH hoopte in een belangrijke ontmoeting thuis tegen HVC10 een goed resultaat neer te zetten. Het was een wedstrijd met veel doelpunten. De ploeg uit Hoek van Holland nam de volle buit mee. De eindstand was 2-3. Voor komende zaterdag spelen de Hagenezen uit tegen CWO. HVC’10 speelt thuis tegen die andere club uit Vlaardingen, CION.

Derby

Vitesse Delft pakte uit tegen CWO drie belangrijke punten voor de aansluiting bovenaan de ranglijst. Er werd met 1-3 gewonnen. Voor zaterdag staat er voor de ploeg van trainer Ronald Hes (foto) een mooie Delftse derby op het programma tegen Concordia, dat thuis met 1-4 onderuitging tegen Westlandia.

Voor Westlandia staat op De Hoge Bomen een thuiswedstrijd op het programma tegen hekkensluiter Wilhelmus. De geel-zwarte formatie uit Voorburg ging met ruime cijfers onderuit tegen FC SKillz. Komend weekend zal het ook niet heel makkelijk worden tegen de nummer vier.

FC Skillz mag na de ruime zege van 6-0 midweeks op Wilhelmus gaan aantreden in Delft tegen Full Speed. De ploeg uit Delft verloor in eigen huis met 1-2 Van VFC en hoopt zaterdag voor het laatst dit jaar een goed resultaat neer te zetten.

Aansluiten

RKDEO mag na de overwinning op CWO zich gereed gaan maken voor een uitwedstrijd tegen VFC. Het verschil in punten is slechts twee in het voordeel van de Vlaardingers. De mannen uit Nootdorp kunnen bij winst aansluiten bij de top vijf.

Koploper SVC’08 wist uit tegen CION geen resultaat neer te zetten. Komende zaterdag ontvangen het team van scheidend trainer Jeffrey Frijters thuis Berkel. Met een overwinning kan de ploeg uit Wassenaar goed terugkijken op de eerste seizoenshelft.

 

Lees verder