Warming-up zaterdag 5B/5C: DVC op zoek naar eerherstel, WIK naar koploper

DVC zal een zware kluif krijgen aan ASW, dat net als de Delftse club negentien punten heeft. Quick heeft vijf punten achterstand op koploper GSC ESDO en speelt tegen Wanica Star. WIK kan de lijstaanvoerder een handje helpen door ONA te laten struikelen.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse B

Koploper GSC ESDO zou geen problemen moeten hebben met tegenstander De Ster. De laagvlieger boekte pas twee overwinningen. Achtervolger ONA zou meer tegenstand moeten ondervinden van WIK. De middenmoter wil onder leiding van trainer Geoffrey van Loenen (foto) graag voor een verrassing zorgen in Gouda.

Quick heeft de hoop op een goede eindklassering nog niet opgegeven na de midweekse overwinning op DVC, maar mag dan tegen Wanica Star geen punten verspelen. DVC, dat op Nieuw Hanenburg met 6-1 klop kreeg, is in Delft gastheer voor ASW. Beide ploegen bivakkeren in de subtop.

REMO speelt een uitduel bij SVO Buytenpark, dat nog maar drie ploegen onder zich heeft. Toofan moet de strijd aangaan met Gouderak en voor HDV staat een uitduel bij Moordrecht op het programma.

5e klasse C

DVV Delft ontvangt op Sportpark Kerkpolder NTVV. De club uit Nieuwe Tonge bezet de vijfde positie en is leider van de middenmoot met veertien punten uit negen duels. DVV Delft is nog steeds hekkensluiter, maar is door een zege op GLZ Delfshaven wel van de hatelijke nul af.

Lees verder