Warming-up zaterdag 4A/4C: Vredenburch stuit op VCS, uitduel voor PGS/VOGEL

BSC’68 verdedigt in 4A haar eerste plaats in een uitduel bij SJZ. In 4D zal Vredenburch het niet gemakkelijk krijgen bij VCS. PGS/VOGEL mag de strijd aan gaan bij ODB. Ook DUNO zal flink aan de bak moeten bij sv Erasmus. BMT ontvangt sv Loosduinen.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

In Zoeterwoude gaat lijstaanvoerder BSC’68 de strijd aan met SJZ. De thuisploeg boekte pas drie zeges en staat op een achtste positie in de middenmoot waar de verschillen zeer klein zijn.

4e klasse C

De vier topploegen in 4C binden alle de strijd aan met ploegen uit de middenmoot. Koploper PGS/VOGEL treft in de elfde speelronde aan de Albardastraat ODB, dat nu elf punten heeft, maar pas negen duels speelde. sv Loosduinen mag proberen om het BMT lastig te maken. Ook het DUNO van trainer Kenneth Lamens heeft een lastig uitduel voor de boeg met sv Erasmus als tegenstander. Vredenburch, dat vierde staat, moet ook aantreden op vreemde bodem. VCS vormt een flink struikelblok voor de Rijswijkse ploeg van trainer Remco Torken (foto).

Onderaan de ranglijst zal het voor Semper Altius lastig worden om de eerste punten van het seizoen te pakken met GDA als tegenstander. RAS hoopt op haar vierde zege in het uitduel bij HPSV. Quintus is in Kwintheul gastheer voor Quick Steps.

Lees verder