Warming-up 3A/3C/3D: Oliveo op bezoek bij hekkensluiter VVOR

Lugdunum is in 3A lijstaanvoerder geworden na het gelijke spel van Aarlanderveen tegen Oegstgeest (1-1). In het laatste competitieduel in 3C van 2022 gaat koploper Oliveo op bezoek bij rode lantaarndrager VVOR. In 3D gaat VDL op bezoek bij het naar de derde klasse gepromoveerde Excelsior’20.

Tekst: Hans Kulk

3e klasse A

Lugdunum is in 3A lijstaanvoerder geworden na het gelijke spel van Aarlanderveen tegen Oegstgeest (1-1). Twee van de drie regioclubs wonnen. Blauw Zwart versloeg hekkensluiter Van Nispen met 0-3, terwijl DWO nipt won bij SCW (0-1). Stompwijk’92 verloor opnieuw, nu van RKDES: 5-1.

In Zoetermeer komt dit weekend Aarlanderveen op bezoek bij DWO, de ploeg van Dennis Olman. Bij winst passeren de withemden Aarlanderveen op de ranglijst. Op sportpark De Schulpwei in Wassenaar is Blauw-Zwart gastheer voor de zaterdagtak van VVSB. Stompwijk’92 ontvangt nummer vijf Nieuwkoop. Drie punten zijn zeer welkom bij het elftal van Erik van Manen.

3e klasse C

De topper in 3C tussen Oliveo en Zwarte Pijl werd al in de eerste helft, bij een 0-1 stand, gestaakt. Elk extra stukje proza over het hoe en waarom zou teveel zijn. Een tip voor de veroorzakers van elke gestaakte wedstrijd: ‘Hou je meer van rellen dan van voetbal, blijf dan lekker weg, je verziekt het voor iedereen’. Wat een mooie middag had moeten worden in Pijnacker eindigde in een anticlimax.

In het laatste competitieduel van 2022 speelt koploper Oliveo buitenshuis. De ploeg van trainer Willem van der Smit (foto) gaat op bezoek bij rode lantaarndrager VVOR. Concurrent Zwarte Pijl reist opnieuw af naar Pijnacker. Ze brengen nu een ‘voetbalbezoekje’ aan DSVP, tweehonderd meter bij Oliveo vandaan. Een Delfts onderonsje zaterdagmiddag aan de Brasserskade. DHL versus SEP, dat negen punten uit de laatste drie duels behaalde. Waar Marcel de Letter de punten inmiddels binnen harkt, krijgt broer John nog steeds nul op rekest. De laatste regionale vertegenwoordiger in 3C, Ariston’80, gaat in Rotterdam op bezoek bij SV Charlois. De studentenploeg van Martin de Graaf staat op een keurige vijfde plaats.

3e klasse D

Geen stunt van VDL afgelopen weekend. De Maassluisenaren verloren in eigen huis met 1-3 van koploper HBSS. De ploeg van Henk Salari staat nu onderaan in 3D. In het laatste competitieduel voor de winterstop gaat VDL op bezoek bij het naar de derde klasse gepromoveerde Excelsior’20. Kunnen de bezoekers 2022 met een overwinning op vreemde bodem afsluiten?

Lees verder