Zaterdag 1B: sv Honselersdijk en Voorschoten’97 in balans

In de eerste klasse B werd in het Westland een wedstrijd gespeeld tussen sv Honselersdijk en Voorschoten’97. De thuisploeg had de punten hard nodig en hoopte met een goed resultaat de winterstop in te gaan.

Tekst: Marlon Taal         |     Foto’s: Koos Ophorst

De eerste helft ging vrijwel gelijk op. Beide ploegen kwamen op een grote kans om de score te openen. Het tweede gedeelte van de eerste helft was voornamelijk voor de bezoekers, die makkelijker in hun spel konden komen dan de gastheren. Maar er waren geen doelpunten te noteren.

In de tweede helft bleef het spelbeeld lang hetzelfde. Zo kwamen beide ploegen over en weer met kansen. De grootste kans in de tweede helft was voor de thuisploeg. Doelpunten waren echter deze middag op De Strijphorst heel duur, waardoor het scorebord na negentig minuten voetbal nog steeds de 0-0 stand aangaf.