O23 3e divisie: OLIVEO wint dorpsderby, zeges voor VELO en sv Den Hoorn

In 3C werd er volop gescoord in de twee gespeelde duels. Bij VELO tegen TAC’90 waren zeven doelpunten te bewonderen. Wilhelmus en sv Den Hoorn schoten maar liefst dertien keer raak. OLIVEO won op de Groene Wijdte van complexgenoot DSVP.

O23 3e divisie C

VELO bleef ook in haar dertiende duel zonder nederlaag. De Wateringers, die al zeker waren van promotie, versloegen TAC’90 met 5-2. Lars van Winden, Carlo Schep (foto) (2x), Tony Sprinkhuyzen en Sietse Fidom schoten VELO naar de winst. TAC’90 had nog een voorsprong genomen na een kwartier door een treffer van Moatamid Tahiri. Na twee treffers van VELO zorgde Amir el Youssefi voor de 2-2 vlak voor rust. In de tweede helft scoorde VELO drie keer.

Fout

Binnen een minuut had sv Den Hoorn al de 0-1 op het bord staan tegen Wilhelmus door een treffer van KayZhe van Es. Acht minuten later leidde een fout in de verdediging tot de gelijkmaker van de Voorburgers. Met twee treffers zette Richeldo Sno de toon voor het duel: 1-3. Nog voor de rust waren ook Joran Put (2x) en KayZhe van Es trefzeker. Met een 2-6 tussenstand gingen de teams de rust in. In de tweede helft kwam Wilhelmus terug tot 4-6, waarna sv Den Hoorn zich herpakte en wegliep naar een 4-9 overwinning. De Hoornse doelpunten in de tweede helft kwamen op naam van Richeldo Sno, Dave Koene en Batuhan Isitmez.

SVC’08 kwam niet in actie. Het bezoekende FC Boshuizen kwam niet op. Ook de wedstrijd van Graaf Willem II VAC tegen Zuid West DH vond geen doorgang. Het duel werd op vrijdagavond door Zuid West DH afgelast.

3e divisie D

De derby tussen DSVP en OLIVEO werd een prooi voor de laatstgenoemde ploeg. In een leuke en intense wedstrijd had OLIVEO het betere van het spel, maar compenseerde DSVP dit met veel inzet. Halverwege de eerste helft zorgde Louis van der Burg voor een 0-1 stand. In de tweede helft liet OLIVEO kansen op de 0-2 liggen en profiteerde DSVP vervolgens van een fout van de keeper bij het uitverdedigen en kwam op 1-1. DSVP putte moed uit de gelijkmaker, maar kreeg het deksel op de neus. Tien minuten voor het eindsignaal schoot Daan Thermoshuizen van afstand de 1-2 binnen.