Vrouwen 3e klasse: Forse zeges voor sv Den Hoorn, Monster en FC ‘s-Gravenzande

In het duel tussen DSVP 3 en sv Den Hoorn vielen maar liefst negentien doelpunten, waarvan de club uit Midden-Delfland het merendeel voor haar rekening nam. Ook SEP, Sportclub Monster, Lyra en FC ’s-Gravenzande waren duidelijk de bovenliggende partij in hun wedstrijd.

3e klasse D (zat)

SEP liet tegenstander Zwaluwen Vlaardingen volledig kansloos en gaf niets weg. De Delftse thuisclub heeft maar één doel en dat is kampioen worden. Annemijn Kreffer nam de eerste twee treffers voor haar rekening, waarna Babs Meijer de ruststand op 3-0 bepaalde. In de tweede helft verdubbelden Anique de Groot, Babs Meijer en Annemijn Kreffer de score: 6-0.

Lyra won enigszins geflatteerd van het vierde team van FC Rijnvogels. De Katwijkers werkten enorm hard, maar kregen met 5-0 klop. Na de openingstreffer van Nikki van den Bos tekende Dione van Loenen voor een 2-0 stand. Daarna was het de beurt aan Sam van der Hoeven die met een zuivere hattrick in de tweede helft voor een fraaie 5-0 zege zorgde.

sv Den Hoorn kwam in Pijnacker al na twee minuten op 0-1 door een treffer van Laura Kleine Deters. Floor van Peppen, Laura Kleine Deters en Nina van der Velden voerden de score op naar 0-4. Na twee tegentreffers van DSVP kon vlak voor rust Laura Kleine Deters met haar derde treffer voor een 2-5 ruststand zorgen. In de tweede helft ging het hard met de doelpunten. Floor van Peppen, Laura Kleine Deters (2x), Izara Dijkxhoorn (4x), Nina van der Velden (2x) schoten sv Den Hoorn naar een 5-14 overwinning.

De burenstrijd tussen Naaldwijk en Sportclub Monster werd een ongelijke strijd. De bezoekende formatie van trainer Hassan Amhayi (foto) was met 2-9 duidelijk de betere ploeg. Voor Naaldwijk waren Carly van den Bos en Joy Vermaat trefzeker. Namens Sportclub Monster eiste Robin Olsthoorn een hoofdrol op met vijf treffers. Sasha Meijer, Sylvana den Boer en Mady Zeyden konden ook het net vinden.

Op het Juliana Sportpark won FC ’s-Gravenzande met 7-1 van Concordia. Vienna Warbout (2x), Femke Sjoerdsma (2x), Anna Gekes, Mirelle van der Sar en Romy van Velzen schoten met scherp voor de thuisploeg. Namens Concordia was Zoë Gerritsen doeltreffend.

Ariston’80 2 was te sterk voor Maasdijk. Door doelpunten van Susanne Epema en Willemijn Brouwer kwam een 2-0 eindstand op het scorebord.

3e klasse D (zon)

Taurus was in Leiden met 0-1 te sterk voor Football Factory. De Delftse ploeg staat na de victorie op de zesde plaats.

3e klasse E (zat)

Ariston’80 klom naar de vierde plaats na een ruime overwinning op Nieuwerkerk. De studentes waren met 5-1 duidelijk de bovenliggende partij. Katja schmahl (3x), Zoyla Barendse en Suzanne Thlodreg scoorden voor Ariston’80. DSVP 2 kreeg met 0-6 klop van Jodan Boys.