RKAVV raakt Tristan Croes kwijt aan Excelsior Maassluis

Tristan Croes (foto) is bij Excelsior Maassluis de eerste nieuwe aanwinst voor het seizoen 2023-2024. De 24-jarige centrale verdediger komt na de zomer over van RKAVV uit Leidschendam. Croes tekent bij de Tricolores een overeenkomst voor de duur van één seizoen.

De 1.95 meter lange 24-jarige Croes is content volgend seizoen het shirt van de Tweede Divisionist te mogen dragen: ,,Ik heb een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken, die ik met de technische commissie heb gevoerd”, laat hij weten op de clubsite van de Tricolores. ,,De combinatie van een op een zo hoog mogelijk niveau voetballen in combinatie met de gezelligheid die binnen de vereniging heerst, passen goed bij mij. Persoonlijk gezien hoop ik me zo snel mogelijk aan te passen binnen de groep en het niveau van de Tweede Divisie.”

Scoutingslijst

Technisch Manager Niels Redert van Excelsior Maassluis laat ook weten blij te zijn met de komst van Tristan Croes. ,,Tristan stond al langer op onze scoutinglijst en was voor ons dus geen onbekende meer. Tristan is met zijn lengte en fysiek een perfecte opvolger voor de vertrekkende Tobias Kleijweg.”

Wippolder

Croes begon zijn voetbalcarrière op vijfjarige leeftijd bij de Delftse voetbalvereniging Wippolder. Na doorgebroken te zijn in de hoofdmacht verruilde de inwoner van Delft twee seizoenen geleden zijn club voor RKAVV, dat uitkomt in de Vierde Divisie.

Lees verder