Vanavond ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Rini Toet

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Ditmaal weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Rini Toet. Hij speelde vele jaren in het eerste elftal van WIK en is zijn club altijd trouw gebleven. Een voetballer waarbij clubliefde nog hoog in het vaandel staat. Daarnaast maakt hij zich – onder meer met ‘een vlotte pen’ – op diverse fronten ook nuttig voor de vereniging buiten het voetballen om.

Presentator Ton Beije in gesprek met Rini Toet over zijn loopbaan. Het programma is te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM vanavond vanaf 18.00 uur en op de woensdag.

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Het programma is vanavond vanaf 18.30 uur ook hier te zien op deze website.

Lees verder