sv Den Hoorn en hoofdtrainer John Hage verlengen samenwerking

sv Den Hoorn en hoofdtrainer John Hage (foto) zullen ook in het seizoen 2023-2024 aan elkaar verbonden zijn. De club en de 39-jarige oefenmeester hebben besloten de samenwerking met een jaar te verlengen. Hage gaat dan zijn derde seizoen in bij de club uit Midden-Delfland.

John Hage over zijn contractverlenging: ,,Ik ben erg blij met de samenwerking met TC, staf en de talentvolle spelersgroep. Ik heb erg veel zin om dit te continueren en ben dan ook blij met de verlenging. sv Den Hoorn is een schitterende dorpsclub, waar ik mij erg thuisvoel. Bovendien past het ergens aan bouwen mij als mens en trainer goed.”

Ambities

Technisch Manager Donny van den Bos van sv Den Hoorn is ook blij met de samenwerking. ,,We hebben een tijd geleden een stip op de horizon gezet en zijn met elkaar aan een proces begonnen, de verlenging is hier een logisch gevolg van. We steken onze ambities niet onder stoelen of banken en zullen dit ook niet gaan doen. Met elkaar moeten wij zorgen dat we bij sv Den Hoorn volgende stappen blijven zetten. Dat we dit met John nog een jaar langer zullen gaan doen, stemt ons erg tevreden en geeft rust.”

Lees verder