Quick verlengt samenwerking met hoofdtrainer en HJO Paul van der Zwaan

Het Quick-bestuur is zeer verheugd te kunnen meedelen, dat het de samenwerking met Paul van der Zwaan (foto) volgend seizoen zal voortzetten. Dit betreft zowel zijn rol als hoofdtrainer van Quick 1 als de functie van Hoofd Jeugdopleiding.

Het bestuur is heel tevreden met de doorstroming vanuit de jeugdopleiding naar Quick 1, die al vorig seizoen is ingezet. Daarnaast verdienen de speelwijze van het verjongde Quick 1 en de wijze waarop Paul leidinggeeft aan het team grote waardering. Quick kiest hierbij voor continuïteit, want Van der Zwaan zal vanaf 2023 zijn negende seizoen als hoofdtrainer bij Quick ingaan.

Jeugd

Tevens is het bestuur zeer positief over de bijdrage van Paul van der Zwaan aan de ontwikkelingen bij de jeugd zowel qua resultaten als de verbetering van de structuur en ondersteuning van de trainers. Dat Quick hierop goed scoort, is ook terug te zien in de vierde plaats die het bezet in de Top 500 van de jeugdopleidingen dit seizoen.

Blijvers

Naast Paul van der Zwaan heeft Quick voor het volgend seizoen ook een akkoord bereikt met assistent-trainer Stephan van der Kruk en keeperstrainer Lennert Hegie, want ook hun inzet voor Quick 1 verloopt naar volle tevredenheid.

Lees verder