ASWH trekt per direct Hugo Botermans aan

De technische commissie van ASWH is hard bezig om de selectie te versterken voor de tweede helft van het seizoen. In dat proces is een eerste stap gezet, want met aanvaller Hugo Botermans (foto) bereikte de TC overeenstemming over zijn komst naar sportpark Schildman.

De 22-jarige Botermans komt over van vv Katwijk. Daar was hij sinds januari actief. Zijn contract bij de regerend kampioen van de Jack’s League werd ontbonden, waardoor ASWH de in Delft geboren spits kon aantrekken. Hij sluit in januari meteen aan. Botermans heeft een overeenkomst getekend voor anderhalf jaar en zal daardoor dus ook in het nieuwe seizoen deel uitmaken van de selectie.

Jeugdopleiding ADO Den Haag

Botermans heeft jaren in de jeugdopleiding van ADO Den Haag gespeeld. Hij kwam met Jong ADO Den Haag al uit in de Derde Divisie, waarbij zijn scorend vermogen opviel. Het leverde hem een overgang op huurbasis naar FC Eindhoven op. Daar scoorde de 1.87 meter lange Botermans acht keer in de Keuken Kampioen Divisie en wekte daarmee de belangstelling van Excelsior. Na zijn periode in Kralingen koos hij voor topamateurclub vv Katwijk. Nu gaat hij dus aan de slag bij ASWH.

Lees verder