Zaterdag 4e/5e klasse: Slechts twee duels, die beide eindigen in gelijkspel

In de vierde en vijfde klasse werden uiteindelijk maar twee duels gespeeld. Quintus was gastheer voor Quick Steps en SVO Buytenpark kreeg bezoek van De Ster. Beide duels eindigden onbeslist.

4e klasse C

Quintus en Quick Steps gooiden tot nu toe nog geen hoge ogen in de eerste helft van de competitie. Het onderlinge duel in Kwintsheul leverde ook geen winnaar op. Na negentig minuten voetballen stond de brilstand nog steeds op het scorebord.

Door het gelijke spel blijft Quintus steken op een negende positie met 12 punten uit 11 duels. Quick Steps heeft twee punten minder dan de thuisploeg en staat op een twaalfde plek.

5e klasse B

In Zoetermeer werd het restant van de wedstrijd tussen SVO Buytenpark en De Ster gespeeld. Bij de aftrap waren er nog tien minuten te gaan bij een 1-2 voorsprong voor de Haagse bezoekers. SVO Buytenpark was in het restant toch nog een keer trefzeker. Door een treffer van Fabian Bruster sleepte de formatie van trainer Francis Janse nog een 2-2 gelijkspel uit het vuur.