Aanvoerder Kevin Dercks verlengt bij Excelsior Maassluis

Middenvelder Kevin Dercks (foto) blijft nog minstens tot medio 2024 aan Tweede Divisionist Excelsior Maassluis verbonden. De Tricolores hebben deze week het contract met de centrale middenvelder verlengd.

De 28-jarige Dercks, geboren in Capelle aan den IJssel en in de jeugd van Feyenoord opgeleid, speelt sinds het seizoen 2015-2016 in het shirt van het tegenwoordig in de Jacks League uitkomende Excelsior Maassluis. Sinds het huidige seizoen draagt Dercks de aanvoerdersband van de huidige nummer elf op de ranglijst. Dercks, die eerder voor BVCB uitkwam, heeft er inmiddels bijna tweehonderd officiële wedstrijden bij de Tricolores op sportpark Dijkpolder opzitten.

Vorm

Inmiddels krijgt de selectie voor het nieuwe seizoen, dat dan onder de hoede staat van de nieuwe hoofdtrainer Steye Jacobs, langzaam vorm. Zo werden eerder al Pieter Langedijk, Gabri Urbanus, Nino van de Beemt en Calvin Tureaij tot medio 2024 vastgelegd. Eerder deze week werd bekend dat Tristan Croes na de zomerstop de overstap van RKAVV naar Excelsior Maassluis maakt. De Waterweg-club hoopt binnenkort met nog meer positief contractnieuws te komen.

Lees verder