Zaterdag 4C: ODB komt als overwinnaar uit strijd met buurman RAS

Er moesten nog 52 minuten gespeeld worden in de wedstrijd tussen ODB en RAS in de zaterdag vierde klasse C. Het duel werd eerder dit seizoen gestaakt nadat supporters het veld betraden en er ook nog klappen werden uitgedeeld.

ODB had op 1 oktober een 2-0 voorsprong genomen door doelpunten van Michael Dirksen en Jaouad Bouyaouzan, maar zag RAS de stand weer gelijktrekken na treffers van Abou Sidibe en Edwin Sintim. Toen de vlam in pan sloeg werd het duel gestaakt.

Eén treffer

In het restant van 52 minuten, dat dinsdagavond werd gespeeld, werd maar één keer gescoord. Jerry Hogeboom bezorgde ODB, de ploeg van trainer Patrick Demmers (foto), een 3-2 overwinning. Dezelfde speler had nog een tweede treffer kunnen maken, maar miste vanaf elf meter. RAS kwam niet verder dan een paar schoten van afstand op het doel. ODB nestelde zich door de zege in de middenmoot. RAS moet met elf punten uit elf duels nog steeds angstvallig naar beneden kijken.