SVC’08 stelt voor volgend seizoen Michael Ros aan als nieuwe trainer

Het bestuur en de TC van SVC’08 zijn met Michael Ros (foto) tot overeenstemming gekomen. Ros is met ingang van het seizoen 2023-2024 de nieuwe hoofdtrainer van het eerste elftal van SVC’08.

Michael Ros is als voetballer begonnen in de jeugd van SV’35, dat met JAC sinds 2008 verder is gegaan als SVC’08. Na onder meer Sparta en ADO Den Haag heeft hij jarenlang in de top van het amateurvoetbal gespeeld bij Quick Boys en Scheveningen. Hij sloot zijn voetbalcarrière in 2018 af als speler bij SVC’08. Hij is daarna direct als assistent-trainer bij het eerste elftal aan de slag gegaan waarin hij uitstekend samenwerkt met de huidige hoofdtrainer Jeffrey Frijters.

Ambitieus

Michael Ros, die inmiddels de vereiste trainersdiploma’s op zak heeft, is een moderne en ambitieuze trainer die goed kan samenwerken. Bovendien heeft hij naast het team ook veel aandacht voor de individuele ontwikkeling van spelers. Hij is een clubman en de huidige spelersgroep en staf willen graag met hem volgend seizoen als hoofdtrainer de ingezette lijn doorzetten.

Lees verder