Zaterdag 3B: Te Werve vergeet kansen te benutten, Schipluiden pakt volle buit

Een teleurgestelde trainer Huib van Oostrom Soede zag zijn team veel kansen creëren tegen Schipluiden. De geplaagde Rijswijkse ploeg van Te Werve kon weer de kansen niet benutten en verloor in de slotfase het doelpuntrijke duel.

Tekst: Roland van der Linden         |      Foto’s: Sandra Bol  

Aan de opening lag het niet bij Te Werve. Meteen vanaf de aftrap was het raak voor de thuisploeg. Ne-Shawn Morris schoot al na dertig seconden de 1-0 op het bord. Te Werve had daarna veel balbezit en kreeg kans na kans. De bal wilde er niet in, terwijl de bezoekers de kansen wel benutten. Chris van Beurden en Rob Langstraat schoten de mannen van trainer Benjamin van der Zwan naar een 1-2 voorsprong.

In de tweede helft kwam Te Werve toch weer op een terechte voorsprong. Met zijn tweede treffer trok Ne-Shwan Morris de stand gelijk, waarna Wassim Oufrighe voor de 3-2 zorgde. Toch ging Schipluiden er met de punten vandoor. In de slotfase scoorden Koen Göbel en Martijn van Dorp waardoor de eindstand 3-4 werd.

Schipluiden klom door deze zege naar de vierde positie. Te Werve moet na de nederlaag genoegen nemen met een tiende plaats.

Lees verder