RKDEO-selectie houdt geslaagd fundraising kerstdiner

Afgelopen dinsdagavond was het RKDEO-clubgebouw omgetoverd tot een waar driesterrenrestaurant. De RKDEO-selectie hield een fundraisingsdiner ter financiering van het trainingskamp komende januari in Torremolinos in Spanje.

Tekst & foto’s: Sander de Hollander

Tegen de klok van zevenen werd iedereen verwacht en waren de tafels gedekt met 85 couverts. Iedereen die binnenkwam kreeg een welkomstdrankje uitgereikt en werd naar de tafel begeleid. Van tevoren had de selectie al geïnventariseerd wat de menukeuzes waren van alle gasten.

Nadat iedereen binnen was werden de voorgerechten door de selectieleden uitgeserveerd en alles smaakte prima. Tussendoor kwamen de selectieleden regelmatig langs om de glazen weer te vullen en was het gezellig aan de tafels tussen de gasten onderling.

Na het voorgerecht volgden de hoofdgerechten en het dessert en was het lang druk en gezellig in het clubgebouw. De gerechten werden gesponsord door Scrumpy, Welkom Thuis en Tante Boefie. Op vrijdag 13 januari vertrekt de selectie richting Torremolinos voor het trainingskamp ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft en hoopt het eerste team meer punten te gaan pakken dan in de eerste helft.

RKDEO is één van de clubs, die door Haaglanden Voetbal (website en TV) gevolg zal worden op haar trainingskamp in Spanje.

Lees verder