VIDEO: ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Patrick Puister

Haaglanden Voetbal TV brengt vanaf vandaag en de komende twee weken op het TV-kanaal van Den Haag FM herhalingen van eerder uitgezonden programma’s in onze serie ‘Oude Glorie aan tafel’. Elke dinsdag, woensdag en donderdag een aflevering uit deze serie.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In de aflevering van donderdag (22 december) schuift aan Patrick Puister. Hij begon in de jeugd bij Archipel. Na RVC en RKAVV belandde hij in de senioren bij clubs als Wilhelmus, Lens, Rijnsburgse Boys, DSO, Kranenburg en HMSH. Bij de laatste club was hij ook assistent-trainer van Richard Douw. Ook zijn verdere periode als (assistent)trainer en als topscheidsrechter komen aan de orde.

Presentator Ton Beije praat met hem over zijn loopbaan. Het programma is te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM donderdag na de raadsvergadering van de Gemeente Den Haag.

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

Het programma is nu ook HIER op deze website te zien.

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door:

Lees verder