ADO Den Haag stapt over op nieuw ticketing- en registratiesysteem

ADO Den Haag zal met ingang van het nieuwe kalenderjaar overstappen op een nieuwe leverancier van ticketing-software. Deze nieuwe leverancier biedt met haar ticketingplatform Tymes4 uitgebreide mogelijkheden rondom ticketing voor Betaald Voetbal-organisaties.

Tegelijkertijd pakt ADO Den Haag door met Single Sign On. Dit betekent dat supporters straks nog maar één persoonlijk account hebben voor alle kanalen van ADO Den Haag. Met één account kan men straks inloggen bij ticketing en de webshop waardoor men niet langer voor elk kanaal een apart account nodig heeft.

Gebruiksgemak

Helaas heeft ADO Den Haag de afgelopen twee seizoenen niet de service kunnen bieden die supporters bij het aankopen van een (seizoen)kaart van ons mogen verwachten en verliep dit proces niet altijd vlekkeloos. Er is daarom de afgelopen periode hard gewerkt om de overstap te kunnen maken naar Tymes4. Deze overstap is een vereiste om in de toekomst de kaartaankoop simpeler te maken en is het platform een stuk gebruiksvriendelijker.

Tymes4 is een ticketingsysteem dat specifiek is toegepast op betaald voetbal en werkt al met veel Nederlandse clubs samen. Veertien Nederlandse Betaald Voetbal-organisaties gingen ADO Den Haag reeds voor, waardoor ADO Den Haag ervan overtuigd is dat deze samenwerking de club zal helpen een volgende stap te maken.

Kaartverkoop FC Dordrecht – ADO Den Haag

Vanwege de overstap van ticketingsoftware en de data-integratie die daarmee gepaard gaat wordt later gestart met de kaartverkoop voor de uitwedstrijd FC Dordrecht. Als dit proces verloopt zoals voorzien kan op woensdag 3 januari de kaartverkoop aanvangen zodat ADO Den Haag Seizoenkaarthouders voldoende tijd kan bieden om een kaart aan te schaffen. Om er zeker van te zijn voor deze wedstrijd een kaart kan aan te schaffen, kan men deze nu al reserveren. HIER meer informatie over het reserveren en het bezoeken van FC Dordrecht – ADO Den Haag.

Halve Seizoenkaart

Daarnaast zal ADO Den Haag in de week van 9 januari een halve Seizoenkaart gaan aanbieden. Supporters die eerder de ‘Zes keer thuis kaart’ hebben aangeschaft ontvangen een persoonlijke mail waarin ze de mogelijkheid hebben het lidmaatschap te verlengen. Meer informatie over de halve Seizoenkaart, zoals prijzen en voorwaarden, volgen nog.

Clubkaarten

In verband met de overgang naar een nieuw ticketingsysteem is het tijdelijk niet mogelijk om een clubkaart aan te schaffen. In de eerste week van januari zal dit weer mogelijk zijn zodat, ook wanneer men nu nog geen clubkaart heeft, supporters van ADO Den Haag voor de eerste thuiswedstrijd na de winterstop een kaart kunnen aanschaffen.

Lees verder