Den Haag FM en Haaglanden Voetbal tekenen contract voor 2023

Zakelijk leider Pelle Matla van Den Haag FM en Ton Beije namens Haaglanden Voetbal (foto) waren er weer snel uit. Ook in 2023 verzorgt Haaglanden Voetbal weer drie TV-uitzendingen per week op het tv-kanaal van Den Haag FM.

Op dinsdag de serie ‘Oude Glorie aan tafel’, op woensdag ‘De Wedstrijd van de Week’ en op donderdag Studio ADO. Matla en Beije namen afgelopen week de details door en Henk Lemckert, directeur Omroep West en Ton Beije namens Haaglanden Voetbal zetten vervolgens hun handtekening onder de overeenkomst.

Behoefte

De programma’s worden in de regel om 18.00 uur uitgezonden, met daarna in de loop van de avond en volgende dag nog diverse herhalingen. Pelle Matla: ,,Wij zijn blij met de inbreng van Haaglanden Voetbal. Programma’s die voorzien in een behoefte en netjes compleet afgemonteerd worden aangeleverd.”

Vrouwen

Ton Beije: ,,De reacties op de programma’s zijn prima en de medewerking van clubs, trainers en spelers is altijd bijzonder fijn te noemen. Ook een reden voor ons om – naast de goed bekeken website – door te gaan met deze TV-programma’s. En, wij zouden ook graag – net als bij ESPN – vrouwelijke verslaggevers of presentatoren  verwelkomen.”

Lees verder