FC ’s-Gravenzande heeft deelnemersveld BOAL-toernooi vrijwel rond

De organisatoren van het BOAL-toernooi voor spelers onder de veertien jaar bij FC ’s-Gravenzande zijn direct na afloop van de succesvol verlopen editie afgelopen augustus, begonnen met de voorbereiding van het toernooi van 2023.

De Organisatie Voetbal Evenementen ’s-Gravenzande heeft inmiddels het deelnemersveld voor het komende toernooi zo goed als rond. Op het toernooi-affiche staan inmiddels de namen van: FC ’s- Gravenzande, ADO Den Haag, AZ, Feyenoord, PSV (foto onder) (toernooiwinnaar 2022), Club Brugge (België), Bayer 04 Leverkussen (Duitsland), Borussia Dortmund (Duitsland), Chelsea (Engeland), West Ham United (Engeland), Aberdeen (Schotland), Laranja Mechanica (Brazilië) en Bröndby (Denemarken).

Voor de laatste plek op het toernooi zijn momenteel nog onderhandelingen gaande met teams uit Cyprus, Scandinavië, Polen en Zwitserland. Het BOAL-toernooi wordt op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2023, het laatste weekeinde van de schoolvakanties, gehouden op het Julianapark in ’s-Gravenzande.

Lees verder