Quick Steps houdt weer ‘Oliebollen en Appelflappentoernooi’

Op vrijdag 30 december aanstaande is het dan eindelijk zover. Het in de Haagse voetbalwereld welbekende ‘Oliebollen en Appelflappentoernooi’van Quick Steps zal dan voor de 21ste keer worden gehouden. Een ware voetbaltraditie!

De organisatie is al maanden bezig met de voorbereidingen voor dit toernooi en is er helemaal klaar voor. Mede-organisator Danny Rensen: ,,Er zijn altijd veel activiteiten, derde helften en feestavonden op Quick Steps. Maar dit toernooi heeft een apart tintje. Er komt zelfs een bus uit Leiden om mee te doen aan het toernooi. Ik kijk er al weken ontzettend naar uit.”

Feestavond

Dit jaar hebben we zelfs een sponsor aan het toernooi kunnen verbinden. Jarenlange hoofdsponsor V&S Automative zal met haar naam aan dit toernooi gekoppeld worden. De afgelopen twee jaar kon deze traditie niet plaatsvinden vanwege corona. Dit jaar wordt er met maar liefst tien teams om 17.00 uur afgetrapt. In de avond zal er een feestavond worden gehouden met zanger Ricardo Smit en waar ook een mysteryguest aan verbonden zal zijn.

 

Lees verder