Veld ADO Den Haag weer op één in tussenstand veldencompetitie KKD

Nadat eerder de tussenstand van de veldencompetitie in de Eredivisie bekend werd gemaakt, is deze nu ook na achttien speelronden in de Keuken Kampioen Divisie gepubliceerd door de VVCS. En weer staat het veld van ADO Den Haag in het Bingoal Stadion op nummer één.

De aanvoerders van de clubs in de Keuken Kampioen Divisie geven eveneens wekelijks hun waardering aan de velden in Nederland. Na elke speelronde ontvangt VVCS-voorzitter Evgeniy Levchenko van de aanvoerders van de uitspelende clubs een tekstbericht met de waardering van 1 (slecht) tot en met 5 (topveld) voor het veld waarop zij gespeeld hebben.

Vorig jaar eindige ADO Den Haag bovenaan. Precies de plaats waar de club met haar veld nu ook weer staat in de tussenstand van dit seizoen.

De kunstgrasvelden worden veelal minder beoordeeld dan de natuurgrasvelden in de KKD en zijn terug te vinden vanaf plek twaalf. Het kunstgrasveld van Heracles Almelo staat op de twaalfde plek, dat van Top Oss bezet de laatste plaats in deze tussenstand.

Lees verder