Vanavond ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Ton Boevink

Haaglanden Voetbal TV brengt deze week op het TV-kanaal van Den Haag FM herhalingen van eerder uitgezonden programma’s in onze serie ‘Oude Glorie aan tafel’. Elke dinsdag, woensdag en donderdag om 18.00 uur een aflevering uit deze serie.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift bij gastheer Ton Beije aan Ton Boevink. Een begrip bij ODB. Was ooit actief als speler bij het toenmalige sv DHB en VVP. Was trainer bij clubs als sv DHB, BMT, VVP, ODB, Quick Steps, RAVA, RKSVM, WIK en DHC (tweede elftal). Diende ODB ook als bestuurslid en is nog steeds adviseur bij de club aan de Albardastraat.

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

Het programma is ook op deze website te zien om 18.30 uur.

Lees verder