Mario Bilate op schot voor ADO Den Haag in oefenduel

ADO Den Haag speelde vrijdagmiddag in het Bingoal Stadion een oefenwedstrijd tegen de Belgische tweedeklasser FCV Dender. De ploeg van trainer Dick Advocaat trok met 3-1 aan het langste eind.

Spits Mario Bilate was flink op schot, want hij nam alle drie de Haagse treffers voor zijn rekening. De eindstand van 3-1 was al bij rust bereikt. Bilate zette ADO Den Haag op een 2-0 voorsprong. De eerste treffer viel al na zeven minuten.

Daarna kwam de Belgische opponent terug tot 2-1 via Stefano Marzo. Nog net voor de pauze tekende Bilate voor zijn derde doelpunt door doelman Gies te kloppen en hij bracht daarmee de stand op 3-1.

Volgende week begint ADO Den Haag weer met de competitie. Voor het team van Advocaat staat dan een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht op het programma.