Schipluiden haalt Jeroen Hoefnagel binnen als nieuwe hoofdtrainer

Schipluiden heeft in Jeroen Hoefnagel (foto) een opvolger gevonden voor de aan het einde van het seizoen vertrekkende hoofdtrainer Benjamin van der Zwan. De laatste club van Hoefnagel was het Haagse VUC. Daarvoor was hij werkzaam bij Oliveo, als assistent-trainer bij Jong FC Dordrecht en bij het Leidse voetbalbolwerk UVS.

De gesprekken tussen Jeroen Hoefnagel (45) en het bestuur van Schipluiden en later tussen Hoefnagel en een afvaardiging van selectiespelers, trainer van Schipluiden 2 Fred van Rossum en Hoofd Opleiding Jeugd Rien van Driel, verliepen in een dermate goede sfeer dat alle betrokkenen unaniem van mening waren, dat de club met deze trainer wederom iemand binnen zou halen, die zowel de ambitie als de sfeer binnen deze dorpsclub goed heeft begrepen.

Interessant

,,Gezien het verenigingsklimaat en mijn eigen doelstellingen voor de komende jaren, lijkt het mij interessant om als hoofdtrainer bij Schipluiden aan de slag te gaan”, laat Hoefnagel weten op de clubsite. ,,Ik heb in mijn trainersloopbaan namelijk het meeste plezier beleefd bij clubs met een eigen visie en stijl, gekoppeld aan de doorstroming van de eigen jeugd. Aan beide gesprekken heb ik een erg goed gevoel overgehouden. Mooi hoe zowel bestuur als spelers tegen zaken binnen Schipluiden aankijken. We gaan er wat moois van maken.”

Overdracht

Het komende halfjaar gaan de selectie de uitstekende samenwerking met Benjamin van der Zwan proberen om te zetten in klinkende munt in de vorm van een hoge eindklassering. Tegelijkertijd zullen beide trainers tijd en energie steken in een optimale overdracht van de hoofdtrainerstaken, zodat Jeroen Hoefnagel goed voorbereid aan zijn nieuwe avontuur kan beginnen.

Lees verder