Secretaris Raymond de Kruif doet stapje terug bij RVC Celeritas

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van RVC Celeritas, komende zaterdag vanaf 16.00 uur in de Schilp in Rijswijk, worden de leden geïnformeerd over mutaties in het hoofdbestuur van de vierdeklasser.

Tekst: Peter Petit

Vanaf 1 januari maken Maaike Noordermeer en Nepo Kwidama deel uit van het hoofdbestuur van de Rijswijkse vereniging. Noordermeer wordt de opvolger van huidige algemeen secretaris Raymond de Kruif (foto), die vanwege de overdracht voorlopig nog wel deel van het hoofdbestuur uit zal maken. Kwidama wordt bestuurslid met in zijn portefeuille zaken met betrekking tot de selectie.

Mooi

,,Na acht zware jaren is het voor mij mooi geweest om een stapje terug te doen”,  zo laat De Kruif, in het dagelijks leven ambtenaar bij het ministerie van Justitie en Veiligheid, weten. Sinds het toenmalige HSV Celeritas in 2014 moest verhuizen heeft De Kruif in het bestuur gezeten tot de verhuizing in 2018 naar Rijswijk. Ron Mangelmans nam de functie destijds van De Kruif over, maar wegens gezondheidsklachten moest Mangelmans aftreden en nam De Kruif de functie toch weer over.

Verhuizingen

,,Verhuizen naar en van de Leyweg naar SVH, dan naar het terrein van Wateringse Veld en door naar eindstation Rijswijk. Dit laatste leek geslaagd, maar door het gedoe met de Stichting Sportpark Prinses Irene is dit nog niet helemaal afgerond. Daarom blijf ik betrokken bij deze situatie en blijf ik mede contactpersoon voor de gemeente Rijswijk. De Kruif, terugkijkend op zijn periode als secretaris: ,,Belangrijke projecten zijn achter de rug en de club bestaat nog.”

Lees verder