VIDEO: ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met René Pas

Haaglanden Voetbal TV brengt deze week op het TV-kanaal van Den Haag FM herhalingen van eerder uitgezonden programma’s in onze serie ‘Oude Glorie aan tafel’. Elke dinsdag, woensdag en donderdag om 18.00 uur een aflevering uit deze serie.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift bij gastheer Ton Beije aan René Pas. Hij begon in de jeugd bij ADO in het Zuiderpark. Speelde in zijn jeugdjaren met spelers als Theo van den Burch, Aad Mansveld, Harry Vos. Later maakte hij deel uit van de selectie met onder meer de trainers Ernst Happel en Vaclav Jezek. Als speler maakte hij onder meer de trip mee van enkele weken door de USA. Na zijn actieve voetballoopbaan was hij trainer bij onder meer VUC, Verburch, Laakkwartier en Die Haghe.

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

Het programma is nu ook HIER op deze website te zien.

Lees verder