Roel Zandbergen en Laakkwartier na dit seizoen uit elkaar

Hoofdtrainer Roel Zandbergen (foto) en Laakkwartier gaan aan het einde van dit seizoen uit elkaar.  Zandbergen heeft er dan drie seizoenen opzitten aan de Jan van Beersstraat.

De overige selectietrainers, Jack Schilperoort en Roozani Gilkes, hebben hun contract met een jaar verlengd. Tevens zal keeperstrainer Dick van der Meer volgend seizoen de keeperstrainingen verzorgen. Naast de medische staf hebben ook Nick van Leeuwen (grensrechter/teamleider) en Jeffrey Kramer (teamleider) aangegeven volgend jaar actief te blijven bij het eerste elftal.

O23-elftal

JO-19-trainer Maurice den Engelse zal volgend jaar doorschuiven naar het nieuw te formeren onder 23 elftal. Het bestuur van Laakkwartier zal de komende weken gebruiken om de vacature van hoofdtrainer voor volgend seizoen in te gaan vullen.

Trainingskamp

Volgende week vertrekt de selectie (eerste en tweede elftal) en het JO-19 elftal, van 11 januari tot en met 15 januari 2023 naar Benidorm voor een trainingskamp. Hier zal de basis gelegd gaan en moeten worden voor een succesvolle tweede helft van de competitie. Tijdens het trainingskamp in Benidorm zullen twee oefenwedstrijden gespeeld worden:
Laakkwartier JO19/2e (combinatieteam) tegen Nieuwenhoorn O23
Laakkwartier 1 tegen GHVV’13 uit Geervliet.

Lees verder