GDA op trainingskamp op Gran Canaria (1)

De selectie van GDA koos wederom voor Gran Canaria voor een trainingskamp als voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De ploeg vertrok donderdag 5 januari naar Las Palmas en heeft haar tenten opgeslagen is Maspalomas.

Tekst & foto’s: Bon van Gaalen

De trainers Robin den Dulk, Ron Ridderhof en leider Frank van der Burg hebben weer een prachtig sportief en deels recreatief programma samengesteld voor dit trainingskamp, dus zullen de spelers zeker aan de bak moeten, maar is er ook tijd voor de nodige ontspanning.

Om negen uur in de ochtend werd iedereen in de kantine van GDA verwacht om uiteindelijk een half uur later te vertrekken richting Schiphol. De laatste spulletjes werden nog even uitgedeeld en gecontroleerd waarna de bus werd opgezocht en de groep die deze keer uit 37 man bestaat kon worden uitgezwaaid. Na een soepele incheck op Schiphol kon iedereen netjes op tijd het vliegtuig betreden en landde de groep vier uur later na een ietwat minder soepele landing op het vliegveld van Gran Canaria.

Frank van der Burg had alles weer top geregeld en zo kon er ook probleemloos ingecheckt worden in het hotel en werden de kamers verdeeld en ingedeeld. Het programma voor deze eerste dag bestond nu nog uit dineren, de kamers inrichten en hierna gezamenlijk gezellig een drankje drinken bij André van Café de Vliegende Hollander, die voor al jaren voor GDA de voetbalvelden bespreekt en reserveert. De Gulle Peenbuikers worden bedankt voor hun bijdrage dit seizoen, want traditiegetrouw worden de velden tijdens het trainingskamp altijd gehuurd vanuit deze schenking. De begeleiding zocht hierna lekker haar bed op en de spelers zochten nog even elders hun vertier, want op dag 2 staat er al een sportieve uitdaging op het programma en dat is de wedstrijd tegen eersteklasser VELO uit Wateringen.

 Dit trainingskamp is mede mogelijk gemaakt door:

Lees verder