Forum Sport en Bas Steffens verlengen contract

De technische commissie van Forum Sport kan melden, dat de club de samenwerking met hoofdtrainer Bas Steffens (foto) heeft verlengd.

De trainer, die begin van dit seizoen overkwam van HBS, zal ook het komende seizoen als hoofdtrainer actief zijn met een optie voor nog een seizoen.

Forum Sport heeft ambitieuze plannen en daar past de werkwijze van Steffens perfect bij. Hij was als trainer al eerder drie seizoenen actief bij Forum Sport, kent de club en de mogelijkheden goed en gaat alles in het werk stellen om de club op een hoger niveau te brengen.

Basis

De start van dit seizoen is weliswaar niet gegaan zoals verwacht werd, maar de tweede helft van de competitie wordt met vertrouwen en optimisme tegemoet gezien. Belangrijk voordeel daarbij is, dat zowel de O23, het tweede elftal en de JO19 op het hoogste niveau spelen. Een prima basis voor de club en een uitdaging om de talenten uit die elftallen bij het eerste elftal te betrekken.

Komende week gaat Bas Steffens met de selectie en technische staf op trainingskamp naar Albufeira in Portugal. Daar kan de groep zich optimaal voorbereiden op de rest van het seizoen.

Lees verder