Hakan Copur komend seizoen nieuwe hoofdtrainer MVV‘27

Na diverse gesprekken de afgelopen weken is het bestuur van MVV ’27 tot een akkoord gekomen met Hakan Copur om komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer te worden van MVV’27.

Hakan Copur is een bekend gezicht bij MVV’27. Hij speelde in het verleden ook al meerdere seizoenen in de selectie. Sinds enkele jaren is Copur nu ook al als trainer verbonden aan de club in Maasland. Als trainer heeft Copur zich de afgelopen seizoenen kunnen ontwikkelen bij MVV’27 en groeit hij geleidelijk richting de rol van hoofdtrainer.

Assistent

Copur begon in het seizoen 2019-2020 als trainer van het derde selectieteam, waarna hij twee seizoenen trainer was van het tweede elftal. Dit seizoen is hij als assistent van de huidige hoofdtrainer, Marcel van Wieren, doorgeschoven naar de hoofdmacht van MVV’27.

Dankbaar

Hakan Copur is blij met de kans die hij bij MVV’27 krijgt. ,,We gaan natuurlijk eerst dit seizoen nog veel mooie wedstrijden beleven en ons uiterste best doen om de beste resultaten te behalen met deze fantastische groep. Ik ben de club dankbaar dat ik de kansen gekregen heb om mijzelf te ontwikkelen tot de trainer die ik nu ben. En om dan nu bij deze club als hoofdtrainer aan de slag te gaan, maakt me trots”, laat hij weten op de clubsite.

Ervaring

Copur wordt in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer geassisteerd door Arno van Nierop en Richard Rasens. Ook Richard Rasens is nieuw binnen de staf van MVV’27. Hij heeft meerdere jaren ervaring als assistent-trainer bij Excelsior Maassluis en zal daardoor Hakan Copur goed kunnen ondersteunen bij alle nieuwe dingen, waar hij als hoofdtrainer tegenaan zal lopen.

Lees verder