Oefenvoetbal: VUC in balans met SJC, Te Werve langs Vredenburch

De buren Vredenburch en Te Werve namen het tegen elkaar op in de voorbereiding op de tweede helft van het seizoen. VUC was op eigen veld gastheer voor SJC.

Tekst: Roland van der Linden    &     Foto’s: Aad van der Knaap

VUC – SJC

Op Sportpark Het kleine Loo nam VUC het op tegen het in de Vierde Divisie uitkomende SJC. Al vroeg in het duel kwam VUC via Tim de Graaf op een 1-0 voorsprong. In de zestiende minuut kwam SJC op gelijke hoogte na een treffer van Tino Ruigrok.

Met iets meer dan een half uur gespeeld nam VUC opnieuw de leiding in het duel via Melvin Vissers en hield de 2-1 voorsprong vast tot aan de rust. In de tweede helft duurde het lang voordat er gescoord werd. Vlak voor het eindsignaal schoot Martijn van Trigt SJC langszij: 2-2.

Vredenburch – Te Werve

Te Werve besliste het duel met Vredenburch in de eerste helft al in haar voordeel. De formatie van trainer Huib van Oostrom was oppermachtig voor rust en ging aan de thee met een 0-2 voorsprong op het scorebord. Faisel Amaziane nam beide treffers voor zijn rekening. Te Werve wisselde in de rust een flink aantal spelers en moest nog een treffer van Vredenburch incasseren, waardoor de eindstand 1-2 werd.