Ook Yuri Westhoff en Frank Broos blijven FC ’s-Gravenzande trouw

Ook bij FC ’s-Gravenzande is men al volop bezig met de selectie voor het volgende seizoen. Ook Yuri Westhoff (foto) en Frank Broos hebben aangeven de club trouw te blijven en volgend seizoen het shirt van FC ’s-Gravenzande te dragen.

Yuri Westhoff, heeft na het gesprek met de technische commissie, besloten om nog voor één seizoen bij te tekenen. De als kind van de club opgeleide centrumspits, debuteerde in het seizoen 2010-2011 in de uitwedstrijd tegen Delta Sport (1-1). Tot op heden is hij topscorer bij de FC met 145 doelpunten en met het aantal gespeelde wedstrijden, 325 stuks, is hij moeilijk in te halen.

Conditie

Hij is een spits, die de hele wedstrijd blijft gaan door zijn goede conditie, brengt de meeste achterhoedes in verwarring en baalt ervan als de bal er niet in gaat. Een spits waar FC ‘s-Gravenzande al veel plezier van heeft gehad en die met het verlengen van zijn verbintenis zijn veertiende (!) seizoen ingaat.

Frank Broos (foto hierboven), ook al door de club opgeleid, is een veel scorende linkerspits. Zijn debuut was ook in het seizoen 2011-2012, in de thuiswedstrijd tegen Deltasport (0-1 verlies). Tot nu toe scoorde Broos 123 doelpunten voor de Westlanders en daar had hij 229 wedstrijden voor nodig, wat een mooi gemiddelde is. Met zijn snelheid komt hij vaak langs de verdediging van de tegenstander en met een droge knal haalt hij dan doeltreffend uit.

In een interview zei hij dat hij graag all-time topscorer bij FC ‘s-Gravenzande wil worden. Dat kan hij de volgende twee seizoenen laten zien, want hij heeft tot 2025 verlengd.

Lees verder